FooDelivery

Food delivery and take out solution for restaurants

    Home / FooDelivery

Ce este FooDelivery

Foodelivery este o soluție on-line completă pentru restaurante și bistro-uri. Platforma se adresează celor ce doresc să implementeze sau să îmbunătățească serviciile de livrare sau preluare din locație. Iată câteva avantaje:

-permite setarea MultiStore, pentru comercianții cu mai multe restaurante;

-acceptă sau respinge comenzi în timp real cu ajutorul aplicației de Windows sau Mac, instalată în locație;

-trimite clientului timpul de livrare sau preluare, în funcție de volumul comenzilor din bucătărie și/sau distanța de livrare;

-software ușor și simplu de imprimare a comenzii (se recomandă printer termic);

-delimitarea exactă a zonei de livrare cu ajutorul Google maps (calcul bazat pe distanță, calcul pe bază de poligon sau coduri poștale);

-permite înregistrarea adreselor multiple pentru client;

-completarea automată a adreselor utilizând API-ul Google Maps;

-setați orele de livrare / preluare pentru fiecare zi a săptămânii.

Ajutorul de ospătar

Câștigi timp și îmbunătățești măsurile de siguranță din restaurantul tău. Cum? Implementează meniul digital în restaurantul tău!

Cum funcționează?

Clientul accesează meniul digital prin intermediul unui QR code și plasează comanda în funcție de numărul mesei la care se află. Aplicația trimite comanda direct pe imprimanta termica amplasată în bucătărie/bar, astfel încât personalul care preia comenzile are acces imediat la comanda clientului. Pe bonul de comandă se va afișa și numărul mesei. Sistemul te ajută să câștigi timp și permite personalului să execute alte task-uri.

Funcții Foodelivery

Adăugați Extras (cum ar fi toppinguri, sosuri, etc.) pentru fiecare produs sau întreaga categorie de produse (acest lucru vă va economisi mult timp dacă utilizați aceleași opțiuni suplimentare pentru mai multe produse din aceeași categorie).

Cu ajutorul software-ului de imprimare automată, compatibil cu Windows sau Mac, veți putea să imprimați comenzile restaurantului dvs. direct pe imprimanta termică amplasată în bucătărie.

La primirea unei comenzi din site, softul emite un semnal sonor, înștiințând personalul restaurantului, ceea ce ajută în procesul de preluare a comenzilor.

Cu funcția Acceptare / Respingere, puteți activa opțiunea de a accepta comenzi în timp real. În timp ce clientul așteaptă să i se accepte comanda, veți putea să-i acordați un timp de livrare aproximativ, în minute, bazat pe traficul dvs.

Clienții vor putea selecta dacă doresc să ridice comanda din restaurant. Adresa restaurantului va apărea și pe pagina de finalizare a comenzii.

Câmpul de adresă livrează sugestii automate utilizând API-ul Google (în formularul de verificare a disponibilității, formularul de finalizare a comenzii sau la înregistrare).

Aveți mai multe locații? Funcția Multistore va trimite automat comanda către cel mai apropiat restaurant de adresa pe care a introdus-o clientul (selectarea manuală este de asemenea disponibilă).

Restricționați finalizarea comenzii în funcție de adresa clientului dvs., utilizând una dintre următoarele metode: distanța maximă de livrare (raza în kilometri); poligon (trasați pe Google maps limita zonelor de livrare); restricționați după codurile poștale.